Skaffa fjärrvärme

Det är enkelt och bekvämt att ha fjärrvärme. Du får en trygg leverans av värme medan vi tar hand om drift, service och underhåll. Dessutom är det klimatsmart eftersom vår värme kommer från 100% förnybara energikällor.

Skaffa fjärrvärme

Det är enkelt och bekvämt att ha fjärrvärme.

Det är tryggt att ha fjärrvärme som uppvärmningsmetod. Det är väldigt sällan störningar i värmeleveransen, men om något skulle råka hända kan det kännas skönt att veta att vi har jour dygnet runt, året runt och hjälper dig.

Här kan du läsa om våra priser, avtalsvillkor och söka för att se om du kan få fjärrvärme. Du kan även läsa mer om vår fjärrvärme här.

Beräkna din fjärrvärmekostnad

 

Avgifter 2019

Årlig förbrukning: Total kostnad/år: Varav fast del: Varav rörlig del:
15 000 kWh 12 875 kr 5 709 kr 7 166 kr
20 000 kWh 15 263 kr 5 709 kr 9 554 kr
30 000 kWh 20 040 kr 5 709 kr 14 331 kr
40 000 kWh 24 817 kr 5 709 kr 19 108 kr

Årskostnaden 2019 består av en fast avgift om 5 709 kr/år och energipriset är 477,6 kr/MWh, vilket motsvarar 47,76 öre/kWh.

 

Anslutningsavgifter fjärrvärme och Villapaketet

Anslutningsavgiften för fjärrvärme är 69 000 kronor. Vi har även ett paketpris som vi kallar Villapaketet där du får fjärrvärme och bredband samtidigt. För att läsa mer om Villapaketet klickar du här.

 

Poolvärmeavgifter

Rörligt energipris för perioden maj–september 15,77 öre/kWh inklusive moms (gäller all fjärrvärme).

Fast avgift för perioden maj–september 1 600 kr inklusive moms.

Att få en poolväxlare monterad kostar 16 000 kr inklusive moms. Förutsättningen är att poolväxlaren kan monteras inom 2 meter från din befintliga fjärrvärmecentral. Efter att vi utfört installationen är det du som äger poolväxlaren. Inkoppling till ditt system ingår ej utan tillkommer. Har du önskemål om annan placering av poolväxlaren lämnar vi en offert.

För att våra kunder ska få insyn i hur prissättningen på fjärrvärme fungerar använder vi en modell som heter Prisdialogen. Den innebär att kunder bjuds in till lokala dialoger.

Dialogen ska leda till en lokal prisändringsmodell som prövas centralt. Prisändringsmodellen ska innehålla prisändring för kommande år och en prognos för de följande två åren samt företagets prispolicy och vilka faktorer som ligger till grund för prisändringar.

Läs mer på www.prisdialogen.se.

Sök på din adress

Läs mer

Villapaketet

När vi installerar fjärrvärme i ditt hus vill vi även erbjuda dig bredband via fiber. Med bredband från GavleNet får du tillgång till ett riktigt snabbt bredband med hastigheter upp till 1 000 Mbit/s.

Det här är ett unikt tillfälle att förbereda ditt hus och dig själv inför framtiden. Passa på och gör en värdefull investering i ditt hem.

Sök på din adress här nedanför och gör en intresseanmälan.

Vi installerar fjärrvärme och fiber i din villa. 

Med fjärrvärme får du en trygg, enkel och klimatsmart uppvärmning fri från bekymmer. Vi har nämligen jour dygnet runt, året runt. Det enda du behöver göra om något problem skulle uppstå är att ringa vår driftcentral på 026 – 17 85 60.

Med bredband från GavleNet får du en snabb, stabil och framtidssäker uppkoppling med hastigheter upp till 1 000 Mbit/s. 

Om förutsättningarna finns gör vi dessutom en nedsäkring av ditt elnätsabonnemang utan kostnad. Lägre säkring ger dig lägre energikostnader.

 

Vi installerar fjärrvärme i din villa. Med fjärrvärme får du en trygg, enkel och klimatsmart uppvärmning fri från bekymmer. Vi har nämligen jour dygnet runt, året runt. Det enda du behöver göra om något problem skulle uppstå är att ringa vår driftcentral på 026 – 17 85 60.

Om förutsättningarna finns gör vi dessutom en nedsäkring av ditt elnätsabonnemang utan kostnad. Lägre säkring ger dig lägre energikostnader.

Allt ingår från grävning och installation av fjärrvärmecentralen till återställning efter byggnationerna. 

Fjärrvärme kräver att ditt hus har ett fungerande vattenburet uppvärmningssystem som vi kan koppla in fjärrvärmen på. Om du idag har el, olja eller någon annan värmekälla spelar ingen roll.

Det ingår en grävning på 20 meter sedan tillkommer 3000 kronor per meter. Du som beställer bredband får en kopplingspunkt i ditt hus där du kan ansluta eller bygga ut ett eget nät.

Det är möjligt att få rot-avdrag med 30 procent på arbetskostnaderna när du installerar fjärrvärme. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats.

Sök på din adress

Poolvärme

Vi erbjuder poolägare med fjärrvärme ett effektivt och tryggt sätt att värma poolvattnet till badvänlig temperatur.

Har du pool eller funderar du på att skaffa?

Då är det extra bra att vara ansluten till fjärrvärme. Med vår energismarta poolvärme får du som är villakund ett förmånligt fjärrvärmepris under perioden 1 maj–30 september.

Trygg och effektiv värme till din pool

Har du frågor om pooluppvärmning, principkoppling och tekniskt utförande är du välkommen att kontakta oss. Redan här och nu kan du kolla om du kan få poolvärme genom att söka på din adress.

Sök på din adress

Läs mer