Upptäck nya spotprisvyn

Vi har uppdaterat spotprisvyn – nu är den är enklare att förstå och använda.

Få ännu bättre koll på din energianvändning

Genom att hålla koll på spotpriset kan du styra din elanvändning till när priset på börsen är lågt. Det bidrar till en bättre miljö och beroende på vilket elavtal du har, kan det också påverka priset på din faktura.

Vad är nytt?

Den nya spotprisvyn har utvecklats för att den ska vara enkel att förstå och använda. Med vad är egentligen nytt?

  • Högst upp i den nya spotprisvyn lyfter vi fram det lägsta, högsta samt snittpriset så att du snabbt kan bilda dig en uppfattning över dygnet.
  • Du kan välja att titta på spotpriserna i form av en graf eller en lista. Listan nås genom att klicka på list-ikonen uppe till höger.
  • Grafen visar först det innevarande dygnets spotpriser men det är också möjligt att visa morgondagens priser genom att använda navigationen under grafen.
  • Cirkeln ovanför grafen visas i tre olika färger beroende på om priset är högt, medel eller lågt. Vi tittar på hela perioden som visas i grafen och plockar ut de timmar som sticker ut för att ge dig en indikation kring hur du kan använda din el på bästa sätt.
  • Du kan även välja att se både dagens och morgondagens spotpriser samtidigt. Det ger en överblick och du kan planera din elanvändning på ett bättre sätt.
  • Se genomsnittet för de senaste 7 dagarna, de senaste 30 dagarna samt de 90 senaste dagarna.

Fler bra funktioner

Appen har många bra funktioner som gör att du kan få ännu bättre koll på din energianvändning. Förutom att se spotpriset får du snabb åtkomst till exempelvis fakturor, driftinformation, elbilsladdning och solproduktion. Du kan även förnya elavtalet, byta hastighet på bredbandet eller göra en flyttanmälan. Bra va?

Publicerades den 17 maj, 2024.

Gå till nyhetsarkiv