Förmånligt pris

Förmånligt fjärrvärmepris under sommarperioden.

Klimatsmart

Värmer ditt poolvatten med 100% förnybar energi.

Driftsäkert

Enkelt och bekymmersfritt med hög driftsäkerhet.

Har du pool eller funderar du på att skaffa?

Då är det extra bra att vara ansluten till fjärrvärme. Med vår energismarta poolvärme får du som är villakund ett förmånligt fjärrvärmepris under perioden 1 maj–30 september.

Vad tycker de som har skaffat poolvärme?

Peter och hans familj väljer att värma sin pool med klimatsmart fjärrvärme. Läs mer om hur poolvärmen fungerat för dem.

Vad kostar det?

Anslutningsavgift för poolvärme
Att få en poolväxlare monterad kostar från 16 000 kr inklusive moms. Förutsättningen är att poolväxlaren kan monteras inom 2 meter från din befintliga fjärrvärmecentral. Vi äger och driftar poolvärmeväxlaren efter att den är installerad. Inkoppling till ditt system ingår ej utan tillkommer. Har du önskemål om annan placering av poolväxlaren lämnar vi en offert.

Poolvärmeavgifter för 2023
Rörligt energipris för perioden maj–september 16,5 öre/kWh inklusive moms (gäller all fjärrvärme i ditt hus). Fast avgift för perioden maj–september 1 675 kr inklusive moms.

Intresseanmälan

Just nu är intresset mycket högt för vår tjänst och produkt med poolvärme. Vi kan därför tyvärr inte hantera fler uppdrag under 2023. Du kan dock alltid göra en intresseanmälan inför 2024. Efter att du har gjort en intresseanmälan får du en bekräftelse.
Processen startar alltid med ett hembesök för genomgång för att se just dina förutsättningar. Intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Ange din adress för att se om ert område har möjlighet till poolvärme och lämna därefter in en intresseanmälan.