Drivkraftsfonden ger mer Sommarlek

Hagaströms SK ansökte om medel från Drivkraftsfonden för att kunna genomföra två veckor av sommarlek för sommarlediga barn mellan 7-10 år.

Haga Sommarlek

Vi är gärna med och bidrar till att öka värdet på fritiden för våra barn och ungdomar. Och vad kan vara mer aktuellt än att sysselsätta barnen på sommarlovet! Hagaström SK fick bidrag från bland annat Drivkraftfonden och kunde därmed genomföra Haga Sommarlek.

Många nya ledare utbildas

22 ungdomar anställdes som ledare mellan 16 och 23 år, där många fick sitt första sommarjobb. Det är så värdefullt att få de första uppdragen ute i arbetslivet.

162 barn deltog från olika delar av Gävle kommun.

De två veckorna fylldes med idrott, bad, lek och spel. Lunch och mellanmål serverades till alla mellan aktiviteterna. Innebandy, minigolf, padel, dans, baseboll och orientering är några av aktiviteterna som fanns att välja.

Roliga sommardagar med massor av kul

Många glada barn och ledare tack vare Hagaströms SK. Tack för att ni engagerar barn och ungdomar och bidrar till en meningsfull fritid för så många. Vi är glada att kunna vara med och bidra via Drivkraftsfonden.

Det här är Drivkraftsfonden

Om du är intresserad av att läsa mer om vad Drivkraftsfonden är, så finns det en bra länk här!

Det här är nummer 41 av 100 framsteg som vi gör för en bättre morgondag. Här kan du läsa mer om varför vi tycker det är viktigt att göra skillnad. #100framsteg

Publicerades den 4 november, 2021.

Gå till nyhetsarkiv