Renovering av infrastruktur på N Slottsgatan och N Skeppargatan

Under vecka 36 och 37 kommer vi parallellt att påbörja renoveringen av fjärrvärmenätet och utbyggnaden av fjärrkylanätet på Norra Slottsgatan och Norra Skeppargatan. Anledningen till att vi jobbar på två gator samtidigt är för att hålla tidplanen och bli klara i slutet av oktober.

Så här påverkas du av avstängningen

Norra Slottsgatan

Vi påbörjar renoveringen av fjärrvärmenätet och utbyggnaden av fjärrkylanätet på Norra Slottsgatan i mitten av vecka 36. Vi beräknas vara klara i slutet av oktober. Under renoveringen kommer inga fordon, med undantag för utryckningsfordon, att kunna trafikera gatan.

Norra Skeppargatan

I slutet av vecka 37 påbörjar vi utbyggnaden av fjärrkylanätet på Norra Skeppargatan. Vi beräknas vara klara i slutet av oktober. Under renoveringen kommer inga fordon, med undantag för utryckningsfordon, att kunna trafikera gatan. En del av Drottninggatan berörs men det kommer gå att komma förbi.

Vi ber om överseende med de eventuella besvär som avstängningen kan leda till.

Vill du få information om projektet?

Anmäl kontaktuppgifter för sms och mejl på gavleenergi.se/kyrkogatan så får du nyheter när något är på gång i projektet.

Publicerades den 30 augusti, 2019.

Gå till nyhetsarkiv