Fler ger ännu mer

Med våra fem olika affärsområden får bostadsrättsföreningar extra fördelar genom att samla energi- och bredbandslösningar. En översikt underlättar för oss att hjälpa dig att effektivisera energianvändningen – gynnsamt både för er ekonomi och för miljön.

Om din förening nyttjar dessa fem tjänster är ni en Bostadsrättsförening Guld.

  • Gruppavtal från GavleNet
  • Fjärrvärme till din fastighet
  • Elhandelsavtal för föreningen
  • Elnätsavtal
  • Löpande energitjänstavtal

Vad får du som BRF Guld?

Alla kunder

Brf Guld

Personlig service
100 % förnybar energi
Lokalt engagemang
Mina sidor
100 % lokal el
Energirapport på mejlen
Ännu snabbare bredband
Studiebesök och rundturer

El som är både 100 % förnybar och 100 % lokal

Förutom att vi självklart levererar 100 % förnybar el till er kan vi även garantera att den produceras lokalt. All el ni använder, oavsett avtalsform, klassas som 100 % lokal och produceras genom vattenkraft i Gavleån och biokraft på kraftvärmeverket Johannes. Varje år kontrolleras det här av en extern revisor och ni får ett intyg att ni har 100 % förnybar och lokal el. Det innebär helt enkelt att vi stryker ursprungsgarantier från de lokala anläggningarna i samma mängd som den el ni har använt under året.

Energirapport en gång i månaden

Varje månad får ni en rapport över föreningens energianvändning mejlad till er. Få en enkel överblick, jämför med föregående år med graddagsjustering och följ utvecklingen för era fastigheter. Ett enkelt sätt att fatta energismarta beslut för att framtidssäkra föreningen.

Ännu snabbare bredband

Har ni ett GavleNet gruppavtal för er förening? För Bostadsrättsförening Guld bjuder vi på en högre hastighet på ert bredband. Riktigt snabb surf till ett bättre pris helt enkelt.

Studiebesök och inbjudan till exklusiva event

Var kommer egentligen Gävles fjärrvärme ifrån? Hur ser det ut i Gavleåns vattenkraftverk? Vad är unikt med samarbetet med BillerudKorsnäs? Som Bostadsrättsförening Guld får ni återkommande inbjudningar till studiebesök och exklusiva träffar där ni får veta mer om den energi ni har i er förening och får en chans att träffa andra föreningar.

Personlig service

Förutom att du enkelt når oss via telefon, mejl och chatt så finns vi såklart på plats i Gävle. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

100 % förnybar energi

All vår el är 100 % förnybar. Det innebär att den kommer från källor som vatten, vind och biobränsle.

Mina Sidor

På Mina Sidor hjälper kan du förstå och påverka er energianvändning. Följ er energianvändning, se dina fakturor och mycket mer.

Intresseanmälan BRF Guld

Gävle Energi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen. Läs mer på www.gavleenergi.se/gdpr