Vi byter till bankgiro

Från april månads faktura är det betalning till bankgiro som gäller. Plusgiro slutar att gälla efter 17 april.

Hela Gävle kommun-koncern och alla deras bolag byter bank på grund av en ny upphandling. Det innebär att vi inte längre kommer att ha kvar vårt plusgirokonto. Från april är det bankgiro som gäller för betalningar till samtliga våra bolag.

Våra bankgironummer:

Gävle Energi AB, 221-1258
Bionär Närvärme AB,  221-8741
Gävle Kraftvärme AB, 5135-0536

Om du redan betalat din faktura med e-faktura eller bankgiro behöver du inte göra något. De styrs sedan tidigare till vårt bankgiro.

Kontrollera om du har oss sparad som en betalningsmottagare i din internetbank. Då är det viktigt att det är bankgironumret som är inlagt även där.

Har du fått en påminnelse på din faktura eller ett inkassokrav? Det kan bero på att du betalat till plusgironumret som inte längre gäller. Kontrollera transaktionen med din bank. I vissa fall förs pengarna tillbaka automatiskt. I andra fall kan du behöva kontakta din bank för att få en återbetalning. Kom ihåg att lägga till det nya bankgironumret inför nästa betalning.

Publicerades den 27 juni, 2024.

Gå till nyhetsarkiv