Ny app? Japp.

Nu smyglanserar vi en ny app med flera smarta funktioner. Vill du vara först ut med att testa?

Några av nyheterna är att du ännu enklare kan följa din energianvändning, ta del av prognoser och energispartips och styra vissa funktioner i ditt uppkopplade hem. Appen är fortfarande under utveckling men finns redan nu att ladda ner på AppStore och GooglePlay. Under året kommer appen att uppdateras med flera nya funktioner. 

– En smidig grej är att man enkelt kan följa sin faktura och exempelvis få en notis när det finns en ny faktura, berättar Stina, kundserviceassistent på Gävle Energi.  

Är ni flera i familjen som vill vara inloggade på samma adress? Inga problem. Du som står på avtalet kan enkelt familjedela med de personer du vill. 

Den gamla appen finns kvar ytterligare ett par månader. Vi berättar såklart när den nya appen finns att använda fullt ut.

AppStore

I AppStore heter appen just nu Gävle Energi 2.0 men när den gamla försvinner om några månader heter appen kort och gott Gävle Energi.

GooglePlay

I GooglePlay heter den nya appen just nu GävleEnergi, utan mellanslag. När den gamla försvinner om några månader heter appen kort och gott Gävle Energi.

Ladda ner appen redan idag

Vill du testa den nya appen? Ladda ner den här och logga enkelt in med ditt BankID.
Här kan du läsa mer om den nya appen.

Trevlig sommar!

Publicerades den 13 juli, 2021.

Gå till nyhetsarkiv