Skillnaden mellan elhandel och elnät

På din faktura betalar du för två saker - elhandel och elnät. I Samuels Energiskola förklarar vår energipedagog skillnaden mellan de två.

Vi har fått in flera frågor från nyfikna kunder om varför man betalar för två olika delar när det gäller el. I första avsnittet av Samuels Energiskola reder vår energipedagog Samuel ut skillnaden mellan elhandel och elnät.

Här kommer det första avsnittet!

Samuels Energiskola är en ny följetong som ni kommer kunna se på vår YouTube och i våra sociala medier. I den här videoserien får ni ta del av massor av bra tips och Samuel kommer även reda ut några av de vanligaste frågorna vi får.

I kommande avsnitt ger Samuel sina bästa energispartips för olika rum i hemmet, så håll utkik efter det!

Klicka här för att prenumerera på vår YouTube-kanal.

Publicerades den 29 april, 2021.

Gå till nyhetsarkiv