Sportlovskul på Playday

Torsdag 27 februari, under Gävles sportlov, arrangerar Brynäs IF och En bra start en heldag som går under namnet Playday. Dagen riktar sig till barn och ungdomar i skolan och finns för att främja rörelse, tillhörighet och gemenskap.

Syftet med dagen är att ge barn en möjlighet att röra på sig, att finna gemenskap och hitta en aktivitet som passar just dig. Kortsiktigt så är det en rolig lovdag för barn och ungdomar, men långsiktigt kan det även vara en bra plats för barn att hitta en förening eller sport som de tycker är rolig.

– Playday är till för alla barn oavsett om du bor i Gävle, Sandviken, Hofors eller Hudiksvall. Dagen är till för barnen som vill komma hit och prova på. Alla aktiviteter är gratis och det krävs inga förkunskaper. Det är till för absolut alla, oavsett hur eller vem du är, säger Kristian Nervik Nilsen, aktivitetsansvarig vid En bra start. 

– Det är självklart för oss att medverka och bidra under Playday, säger Malin Eriksson, Marknadschef på Gävle Energi. Gemenskapen och glädjen under dagen är otroligt häftig. Och känslan av att se barn växa flera centimeter efter att de testat på nya grejer är obetalbar. Det är verkligen en möjlighet att sprida positiv energi!

Vi ställer upp med en bilbana som drivs med hjälp av mänsklig energi. Nyfiken på att veta mer? Välkommen till vår monter i Monitor ERP Arena. Vi ses där!

Publicerades den 20 februari, 2020.

Gå till nyhetsarkiv