Uppskattade mässor för energismarta BRF:er

I mars bjöd vi in några av stadens bostadsrättsföreningar till två kvällar i energins tecken. Vi ville nämligen berätta om hur vi kan hjälpa dem att bli energismarta och dessutom spara pengar på det.

Det var ett härligt surr och mycket energi när våra bostadsrättsföreningar minglade runt bland solceller och laddstolpar med fjärrvärmesnack och energispartips. Vi i vår tur fick ta del av deras många kloka frågor och erfarenheter under trevliga och avslappnade omständigheter.

Vid en av montrarna fick besökarna känna och klämma på en solcellspanel och fick samtidigt möjlighet att lämna intresse för att göra en kartläggning av föreningens potential att ha egna paneler.

Stort intresse för solceller och energianvändning

Intresset var stort och redan första kvällen bokades ett flertal besök hos blivande solcellskunder i Gävle. Under kvällen fick besökarna träffa representanter från våra olika produktområden.

Några ville lära sig mer om vår app där föreningen lätt kan följa sin energianvändning och jämföra med tidigare år. Andra blev visade och fick hjälp att logga in på Mina Sidor där det finns mycket matnyttig information om allt från energianvändning och kostnadsprognoser till avtal och fakturor.

Publicerades den 8 mars, 2019.

Gå till nyhetsarkiv