Vi söker testpiloter till SmartEl

Häng med oss och framtidens system för att få bättre inomhusklimat, lägre förbrukning och mobil kontroll. Allt detta med miljön i första rummet.

Projektet SmartEl kommer att utrusta 100 villor med Ngenic Tune för att effektivisera användningen av el på absolut smartast sätt.

Du reglerar ditt inomhusklimat för bästa komfort, oavsett väder ute samtidigt som du får en lägre förbrukning. Det här gör du med din mobil, en app som du enkelt styr själv.

Samtidigt är du med och bidrar till att skapa Sveriges smartaste elnät som värnar om vår miljö – smart.

Häng med oss och bli effektsmart!

Tillsammans med Ngenic vill vi skapa effektsmarta hem med skönt inomhusklimat. Vill du bli en av våra testpiloter som testar framtidens effektsmarta system?

Är det dig vi letar efter? Vi vill gärna lära oss mer tillsammans med dig som är intresserad av att styra din elanvändning optimalt och effektsmart och alltid ha miljön i fokus. Världens bästa kombination!

Vill du bli testpilot?

Här anmäler du dig – intern anmälan till oss kommer-

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse högst upp på denna sida.

Smartare värme hemma, läs mer här.

Så här fungerar det

Ngenic Tune är en termostat som består av tre dosor och en app i din smartphone. Systemet behöver tillgång till internet och styrningen sker från appen eller via Ngenic Tunes hemsida.

Idag fungerar systemet med nästan alla värmepumpar med vattenburet värmesystem som bergvärme, luft/vatten-värmepumpar och frånluftsvärmepumpar. Ngenic Tune samlar information från innegivaren och utegivaren genom Ngenics molntjänst via din internetuppkoppling, för att sedan beräkna hur ditt hus ska styras på bästa sätt för att alltid hålla önskad temperatur.

Med Ngenic Track, som ingår i projektet, håller du enkelt koll på din elanvändning.

Din temperatur sätter du i appen eller via hemsidan.

Här finns mer information om Ngenic Tune och Track.

Ngenic Tune är tre dosor som tillsammans samlar in information om vädret och din inne- och utetemperatur. Utfrån de uppgifterna hjälper de dig att optimera din värme precis som du vill ha det. Genom mobilappen styr du dosorna efter dina önskemål. Enkelt.

Bli testpilot för SmartEl

Vi söker nu hushåll med vattenburna värmesystem som vill vara med och utveckla effektsmarta hem. Vill du vara med och hänga med oss? Så här ser upplägget ut:

Testperioden är två år.

Produkterna Ngenic Tune och Track, service och support ingår under testperioden.

Du gör installationen själv. Vi vill gärna ställa frågor till dig under testperioden, för att vi ska få veta hur det fungerar hos er. Eventuellt gör vi ett reportage och berättar mer om projektet. Det kommer vi överens om i god tid innan.

Du betalar 59 kr/månad, normalpriset är 200 kr/månad. När testperioden är över, fortlöper avtalet med 59 kr/månad, om vi inte kommer överens om annat.

Det här gör att ni får kontroll på er egen värmeanvändning, kan styra er värme via appen, samtidigt som vi minskar effekttopparna och nyttjar nätet när elen kostar som minst.

Har du fler frågor?

Har du några frågor – mejla till support@ngenic.se eller ring 073-98 59 029.