Vi söker testpiloter till SmartEl

Häng med oss och framtidens system för att få bättre inomhusklimat, lägre förbrukning och mobil kontroll. Allt detta med miljön i första rummet.

Projektet SmartEl kommer att utrusta 100 villor med Ngenic Tune för att effektivisera användningen av el på absolut smartast sätt.

Du reglerar ditt inomhusklimat för bästa komfort, oavsett väder ute samtidigt som du får en lägre förbrukning. Det här gör du med din mobil i en app som du enkelt styr själv.

Samtidigt är du med och bidrar till att skapa Sveriges smartaste elnät som värnar om vår miljö – smart.

Häng med oss och bli effektsmart!

Tillsammans med Ngenic vill vi skapa effektsmarta hem med skönt inomhusklimat. Vill du bli en av våra testpiloter som testar framtidens effektsmarta system?

Är det dig vi letar efter? Vi vill gärna lära oss mer tillsammans med dig som är intresserad av att styra din elanvändning optimalt och effektsmart och alltid ha miljön i fokus. Världens bästa kombination!

Bli vår testpilot

Vi söker nu hushåll med vattenburna värmesystem som vill vara med och utveckla effektsmarta hem. Vill du vara med och hänga med oss?

Testperioden är två år.

Produkten Ngenic Tune tillsammans med tillbehöret Track, service och support ingår under testperioden.

Vill du bli testpilot?

Här anmäler du dig – intern anmälan till oss kommer-

Intresseanmälan

Att vara testpilot

Du gör installationen själv. Vi vill gärna ställa frågor till dig under testperioden, för att vi ska få veta hur det fungerar hos dej. Du får gärna vara med i reportage och berätta om projektet, något vi kommer överens om i god tid innan.

Du betalar 59 kr/månad, normalpriset är 200 kr/månad.

Nu får du kontroll på din värmeanvändning. Du styr värmen via appen samtidigt som vi minskar effekttopparna och nyttjar nätet när elen kostar som minst.

Hur bra är inte det?!

Här kan du se om ditt värmesystem är kompatiblelt till Ngenic Tune.

Så här fungerar det

Produkten Ngenic Tune är en termostat som består av tre dosor och en app i din smartphone. Systemet behöver tillgång till internet och styrningen sker från appen eller via Ngenic Tunes hemsida.

Idag fungerar systemet med nästan alla värmepumpar med vattenburet värmesystem som bergvärme, luft/vatten-värmepumpar och frånluftsvärmepumpar. Ngenic Tune samlar information från innegivaren och utegivaren genom Ngenics molntjänst via din internetuppkoppling, för att sedan beräkna hur ditt hus ska styras på bästa sätt för att alltid hålla önskad temperatur.

Med tillbehöret Ngenic Track, som ingår i projektet, håller du enkelt koll på din elanvändning.

Din temperatur sätter du i appen eller via hemsidan.

Läs mer om produkten Ngenic Tune och tillbehöret Ngenic Track

Ngenic Tune är tre dosor som tillsammans samlar in information om vädret och din inne- och utetemperatur. Utfrån de uppgifterna hjälper de dig att optimera din värme precis som du vill ha det. Genom mobilappen styr du dosorna efter dina önskemål. Enkelt.

Har du fler frågor?

Har du några frågor – mejla till support@ngenic.se eller ring 073-98 59 029.