fbpx

Inbjudan till våra hållbara helkunder

U23 EM i friidrott 11-14 juli på Gavlehov

Nu är anmälningstiden ute. Tack alla som har anmält att ni vill gå på Friidrotts-EM. Biljetterna kommer till er via mejl eller sms.


Visste du att du är en klimatsmart helkund?

Du är en av våra helkunder som bidrar till en hållbar miljö. Därför vill vi bjuda dig till årets hållbara event, U23 EM. Kom och njut av sport i toppklass när Europas blivande friidrottsstjärnor kommer till Gävle.

Du som helkund har fyra eller fler tjänster från oss. Det kan till exempel handla om elnät, elhandel, fjärrvärme och poolvärme eller bredband och solcellsanläggningar.

Visste du att både vår elhandel och fjärrvärme kommer från 100 % förnybara energikällor? Med andra ord kan du känna dig stolt över att ha gjort klimatsmarta, hållbara och fossilfria val för ditt hushåll.

Kom du också, det blir kul – anmäl dig senast 23 juni

Vi bjuder dig på två endagsbiljetter till mästerskapen. Det enda du behöver göra är att anmäla ditt intresse i formuläret här nedan senast söndagen den 23 juni.

Dina biljetter skickas via sms eller mejl i början av juli. Fler biljetter till mästerskapen kan du förstås köpa via biljettleverantören. Platserna är onumrerade. Läs mer på gavle2019.com.

Tips! Svårt att välja vilken dag du vill gå? Kolla in hela programmet för EM på gavle2019.com.

Trevlig sommar önskar vi på Gävle Energi

Frågor och svar