fbpx

Lediga jobb

Här kan du söka något av våra lediga jobb eller lämna en allmän intresseanmälan.

Vi söker en miljösamordnare

Gävle

Gävle Energi är med och skapar positiv energi för en hel region. Vi är ett levande exempel på att det går att kombinera affärsmässig tillväxt, utveckling och lönsamhet med långsiktig samhällsnytta. Med våra över 200 engagerade medarbetare är vi en betydelsefull affärspartner för offentliga och privata aktörer och samtidigt en viktig kugge i utvecklingen av en attraktiv och konkurrenskraftig infrastruktur. Vi har i dag ett heltäckande erbjudande inom el, värme, kyla och kommunikation och en viktig och växande roll som partner och samarbetskraft vad gäller energieffektivisering och aktivt miljöansvar. Gävle Energi ägs av Gävle kommun och omsätter över en miljard kronor.

Om tjänsten
Gävle Energi är ett bolag som gör det enkelt för våra kunder att vara hållbara genom de tjänster som vi erbjuder. Vill du bli en viktig del i detta? 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att stödja Gävle Energikoncernen i miljöfrågor och utveckla koncernens miljöarbete, såväl strategiskt som utifrån gällande lagar samt koncernens riktlinjer och ambitioner. Du samverkar med alla enheter inom koncernen för ökad koncernnytta och samsyn.Konkret innebär detta bland annat att du stödjer verksamhetsansvariga samt projektledare gällande miljökrav som exempelvis finns inom lagstiftning, tillståndsfrågor och rapportering, såväl strategiskt som operativt. Du får också en viktig roll när det gäller myndighetskontakter samt lagefterlevnad och uppföljning inom miljöområdet. 

Gävle Energi är miljö- och kvalitetscertifierade enlig ISO 14 001:2015 och ISO 9001:2015

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom miljöområdet eller har motsvarande erfarenhet. Det är bra om du har erfarenhet från myndighetsutövning. Vidare har du god samarbetsförmåga och tycker om att jobba med service. Då arbetet innebär att såväl läsa som skriva till exempel ansökningar och rapporter är det viktigt att du har en bra förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt. 

Övriga upplysningar om tjänsten
Inger Lindbäck, Stabschef, 026-178638. 

Fackliga organisationer
Sveriges Ingenjörer, SEKO, och Vision. Representanter nås på tfn. 026-17 85 00 (vxl). 

Ansökan
Ansökan via vår webbplats under Lediga jobb, senast den 23 maj. Vi tillämpar provanställning.

Läs mer


Avtal och fakturor

Elhandel

Elnät

Energitjänster

Fjärrkyla

Fjärrvärme

Fordonsladdning

Övrigt

Solceller