Konferens Regional Energi
Varmt välkomna till vårt höstmöte 14-15 oktober på Konserthuset i Gävle.
Varmt välkomna till vårt höstmöte 14-15 oktober på Konserthuset i Gävle.
Agendan är preliminär och kan komma att ändras.
Torsdag 14 oktober
11.30 Registrering öppen intill Bo Linde-salen.
12.00 Sittande lunch serveras i Gourmet Blå, se menyval nedan.
13.00 Konferensen öppnar i Bo Linde-salen
Öppningsord av kommundirektör Göran Arnell och ordförande Gävle Energi, Anders Ekman
13.30 Åsa Pettersson, vd Energiföretagen
14.30 Kaffe-buffé i foajén
15.00 Energibolaget som partner för hållbart näringsliv och konkurrenskraft
16.30 Program Dag 1 avslutas
19.00 Middag med säsongsinspirerad meny på Matildas.
Fredag 15 oktober
08.30 Konferensen öppnar
08.30 Regional Energis verksamhetsplan
09.30 SKR-gruppen
10.00 Kaffe-buffé i foajén
10.30 Tema Säkerhet
11.50 Konferensen avslutas
12.00 Sittande lunch serveras i Gourmet Blå, se menyval nedan.
Vi har reserverat 20 rum vardera på Clarion Winn hotell, tel 026- 64 70 00 och Elite Grand hotel Gävle, tel 026-400 73 00.
Priser för enkelrum
Vänligen uppge Regional Energi vid bokning, login betalas av deltagaren.
Rummen är tillgängliga för bokning till och med 14 september (30 dagar innan ankomst), sedan upphör vår reservation automatiskt.
Anmäl dig via formuläret nedan.
Samtidigt väljer du den meny som passar dig bäst; kött, fisk eller vegetariskt.
Sista anmälningsdag är
måndag 6 oktober.
I formuläret nedan väljer du den meny du vill äta på lunchen för båda dagarna.
Vid torsdagens middag serveras en säsongsinspirerad meny som komponeras efter färska råvaror. Exakt meny inte fastställd. Ange om du har någon allergi.
Kött: Stekt majskycklingbröst med krämig risotto och krispig majs
Fisk: Pankopanerad torsk med potatisstomp och tartarsås
Veg: Saltbakade rödbetor med gräddiga bönor, getost och rostade pumpafrön
Säsongsinspirerad meny från Matildas, komponerad efter färska råvaror.
Jordärtskocka med smörstekta kantareller, Wrångebäckost och rågbröd
Knaperstekt gårdsgris från Nibble Gård med blomkål, karamellgrädde och rödvinskokt lök
Ljummen mandelkaka med hallonsorbet, våra egna krusbär och vispgrädde
Kött: Kalvfärsbiffar med rostad potatis, svampsås och svartvinbärsgelé
Fisk: Gräslöksöverbakad sejfilé med bönsallad och rostade frön
Veg: Socca ”ratatouille” med feta och friterad rosmarin
Välkommen att kontakta vd-assistent Inger Brodin, 026-17 26 75, inger.brodin@gavleenergi.se eller vd Håkan Jönsson, 026-17 85 03 om du har frågor eller funderingar inför vårt möte i Gävle.