Välkomna till Gävle

På agendan

Agendan är preliminär och kan komma att ändras.

Torsdag 14 oktober

11.30 Registrering öppen intill Bo Linde-salen.
12.00 Sittande lunch serveras i Gourmet Blå, se menyval nedan.
13.00 Konferensen öppnar i Bo Linde-salen

Öppningsord av kommundirektör Göran Arnell och ordförande Gävle Energi, Anders Ekman

13.30 Åsa Pettersson, vd Energiföretagen
14.30 Kaffe-buffé i foajén
15.00 Energibolaget som partner för hållbart näringsliv och konkurrenskraft
16.30 Program Dag 1 avslutas

19.00 Middag med säsongsinspirerad meny på Matildas.

Fredag 15 oktober

08.30 Konferensen öppnar
08.30 Regional Energis verksamhetsplan
09.30 SKR-gruppen
10.00 Kaffe-buffé i foajén
10.30 Tema Säkerhet
11.50 Konferensen avslutas

12.00 Sittande lunch serveras i Gourmet Blå, se menyval nedan.

Logi

Vi har reserverat 20 rum vardera på Clarion Winn hotell, tel 026- 64 70 00 och Elite Grand hotel Gävle, tel 026-400 73 00.

Priser för enkelrum

  • Clarion Winn hotell 1 030 kr
  • Elite Grand hotel 1 288 kr

Vänligen uppge Regional Energi vid bokning, login betalas av deltagaren.

Rummen är tillgängliga för bokning till och med 14 september (30 dagar innan ankomst), sedan upphör vår reservation automatiskt.

Så här anmäler du dig

Anmäl dig via formuläret nedan.
Samtidigt väljer du den meny som passar dig bäst; kött, fisk eller vegetariskt.

Sista anmälningsdag är
måndag 6 oktober.

Mat

I formuläret nedan väljer du den meny du vill äta på lunchen för båda dagarna.

Vid torsdagens middag serveras en säsongsinspirerad meny som komponeras efter färska råvaror. Exakt meny inte fastställd. Ange om du har någon allergi.

Lunchmeny torsdag 14 oktober

Kött: Stekt majskycklingbröst med krämig risotto och krispig majs
Fisk: Pankopanerad torsk med potatisstomp och tartarsås
Veg: Saltbakade rödbetor med gräddiga bönor, getost och rostade pumpafrön

Middagsmeny torsdag 14 oktober

Säsongsinspirerad meny från Matildas, komponerad efter färska råvaror.

Jordärtskocka med smörstekta kantareller, Wrångebäckost och rågbröd

Knaperstekt gårdsgris från Nibble Gård med blomkål, karamellgrädde och rödvinskokt lök

Ljummen mandelkaka med hallonsorbet, våra egna krusbär och vispgrädde

Lunchmeny fredag 15 oktober

Kött: Kalvfärsbiffar med rostad potatis, svampsås och svartvinbärsgelé
Fisk: Gräslöksöverbakad sejfilé med bönsallad och rostade frön
Veg: Socca ”ratatouille” med feta och friterad rosmarin

Frågor och funderingar

Välkommen att kontakta vd-assistent Inger Brodin, 026-17 26 75, inger.brodin@gavleenergi.se eller vd Håkan Jönsson, 026-17 85 03 om du har frågor eller funderingar inför vårt möte i Gävle.

Gävle Energi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen. Läs mer här.
Tänk på att inte lämna ut integritetskänslig information i meddelande-/fritextfältet.