Bredband och IP-tv

Din fastighetsägare har valt GavleNet som bredbandsleverantör. Det innebär att du kan surfa snabbt och säkert med hastigheter mellan 100 och 1000 Mbit/s och har tillgång till IP-tv och kanalerna SVT1, SVT2 och TV4. Avgiften för IP-tv betalas av din fastighetsägare.

Aktivera tjänster

Bredband – 100 kronor rabatt i månaden

Beställ bredband senast 15 december 2021 så får du 100 kronor rabatt på månadsavgiften i 12 månader och får ett värdebevis (värde 400 kronor) för inköp av router.

Du beställer enkelt genom att fylla i din adress i sökfältet längre ner på sidan, välj önskad hastighet och signera med BankID.

Värdebeviset skickas till dig via sms och kan användas vid inköp av valfri router hos Elon Ljud & Bild på Flanörhuset i Gävle.

Så här kommer du igång

Koppla en nätverkskabel mellan GavleNets
medieomvandlare på väggen (det rödmärkta LAN1-uttaget) och din dator. Support och felanmälan alla dagar klockan 08-22 på telefon 0771-775 775.

IP-tv

I din bostad ingår IP-tv som levereras av Cantab. Det innebär att du kan kolla på tv via fibernätet. Den utrustning som ingår och som du behöver får du av din fastighetsägare. Vid support och felanmälan kontakta Cantab på 026-14 00 01 eller besök cantab.se.

Snabbt

Hastigheter mellan 100-1000 Mbit/s.

Enkelt

Kostnadsfri support alla dagar mellan 8-22.

Säkert

Hög driftsäkerhet och dynamisk IP-adress.


Elnät- och elhandelsavtal

Kom ihåg att du behöver teckna avtal för elnät och elhandel innan du flyttar in i ditt nya boende. Det är viktigt att samma person står på båda avtalen.

Elnät

Gävle Energi äger och underhåller det lokala elnätet i det område där du bor. Vårt elnät är ett av Sveriges mest driftsäkra med få strömavbrott. Elnätsavtal tecknar du enkelt genom att fylla i din adress i sökfältet längre ner på sidan.

Elhandel

Elhandelsavtalet avser kostnaden för elen du använder i din bostad. Du är fri att välja vilket elhandelsföretag du köper din el ifrån.

Är du elhandelskund hos Gävle Energi?

Flytta med elen till din nya adress här.