Bredband – Halva priset i 6 månader

Din bostadsrättsförening har valt GavleNet som bredbandsleverantör. Surfa snabbt och säkert med hastigheter mellan 10 och 1000 Mbit/s.

Så här kommer du igång

Beställ bredband senast 31 december 2020 så surfar du för halva priset i 6 månader och får ett värdebevis (värde 400 kronor) för inköp av router.

Du beställer enkelt genom att fylla i din adress i sökfältet längre ner på sidan, välj önskad hastighet och signera med BankID.

Värdebeviset skickas till dig via sms och kan användas vid inköp av valfri router hos Elon Ljud & Bild på Flanörhuset i Gävle.

Snabbt

Hastigheter mellan 10-1000 Mbit/s.

Enkelt

Kostnadsfri support alla dagar mellan 8-22.

Säkert

Hög driftsäkerhet och dynamisk IP-adress.


Elnät- och elhandelsavtal

Kom ihåg att du behöver teckna avtal för elnät och elhandel innan du flyttar in i ditt nya boende. Det är viktigt att samma person står på båda avtalen.

Elnät

Gävle Energi äger och underhåller det lokala elnätet i det område där du bor. Vårt elnät är ett av Sveriges mest driftsäkra med få strömavbrott. Elnätsavtal tecknar du enkelt genom att fylla i din adress i sökfältet längre ner på sidan.

Elhandel

Elhandelsavtalet avser kostnaden för elen du använder i din bostad. Du är fri att välja vilket elhandelsföretag du köper din el ifrån.

Är du elhandelskund hos Gävle Energi?

Flytta med elen till din nya adress här.

TEST

Läs mer