Bredband – Halva priset i 6 månader

Din bostadsrättsförening har valt GavleNet som bredbandsleverantör. Surfa snabbt och säkert med hastigheter mellan 100 och 1000 Mbit/s.

Så här kommer du igång

Beställ bredband senast 31 december 2020 så surfar du för halva priset i 6 månader och får ett värdebevis (värde 400 kronor) för inköp av router.

Du beställer enkelt genom att fylla i din adress i sökfältet längre ner på sidan, välj önskad hastighet och signera med BankID.

Värdebeviset skickas till dig via sms och kan användas vid inköp av valfri router hos Elon Ljud & Bild på Flanörhuset i Gävle.

Snabbt

Hastigheter mellan 100-1000 Mbit/s.

Enkelt

Kostnadsfri support alla dagar mellan 8-22.

Säkert

Hög driftsäkerhet och dynamisk IP-adress.


Elnät- och elhandelsavtal

Kom ihåg att du behöver teckna avtal för elnät och elhandel innan du flyttar in i ditt nya boende. Det är viktigt att samma person står på båda avtalen.

Elnät

Gävle Energi äger och underhåller det lokala elnätet i det område där du bor. Vårt elnät är ett av Sveriges mest driftsäkra med få strömavbrott. Elnätsavtal tecknar du enkelt genom att fylla i din adress i sökfältet längre ner på sidan.

Elhandel

Elhandelsavtalet avser kostnaden för elen du använder i din bostad. Du är fri att välja vilket elhandelsföretag du köper din el ifrån.

Är du elhandelskund hos Gävle Energi?

Flytta med elen till din nya adress här.