Bredband och tv

Din bostadsrättsförening har valt GavleNet som bredbands- och tv-leverantör. Det innebär att du har tillgång till GavleNet Bredband 100/100 Mbit/s och digital kabel-tv Bas 1. Traditionell analog kabel-tv får du till alla dina tv-apparater som bonus. Avgiften för bredband och tv betalas av din förening.

Aktivera tjänster

Bredband

För att komma igång med GavleNet bredband måste du göra en beställning. Det gör du enkelt genom att fylla i din adress i sökfältet längre ner på sidan. Du kan självklart välja en högre hastighet än den som ingår i din förening, du betalar då mellanskillnaden till Gävle Energi.

Du får ett värdebevis (värde 400 kronor) när du gör en beställning. Värdebeviset skickas till dig via sms och kan användas vid inköp av valfri router hos Elon Ljud & Bild på Flanörhuset i Gävle.

Digital kabel-tv

Den utrustning som ingår och som du behöver hämtas ut hos Elon Ljud & Bild på Flanörhuset i Gävle. Berätta att du bor i BRF Hämlingen när du kommer dit.

Snabbt

Hastigheter mellan 10-1000 Mbit/s.

Enkelt

Kostnadsfri support alla dagar mellan 8-22.

Säkert

Hög driftsäkerhet och dynamisk IP-adress.


Fjärrvärme

Din bostad värms upp med klimatsmart fjärrvärme. Gävle Energi äger fjärrvärmecentralen och servicen av din central är kostnadsfri. Vår felanmälan är öppen dygnet runt, året runt. Du behöver teckna ett fjärrvärmeavtal för att komma igång.

Teckna fjärrvärmeavtal

Du kan enkelt teckna fjärrvärmeavtal genom att fylla i din adress i sökfältet nedan. När du tecknat ditt avtal kontaktar vi dig för att boka in en besiktning och genomgång av fjärrvärmecentralen.

Tryggt och säkert

All drift och service ingår. Jour dygnet runt.

Klimatsmart

Fjärrvärme från 100% förnybara energikällor.

Personligt besök

Kostnadsfri genomgång av fjärrvärmecentralen.


Elnät- och elhandelsavtal

Kom ihåg att du behöver teckna avtal för elnät och elhandel innan du flyttar in i ditt nya boende. Det är viktigt att samma person står på båda avtalen.

Elnät

Gävle Energi äger och underhåller det lokala elnätet i det område där du bor. Vårt elnät är ett av Sveriges mest driftsäkra med få strömavbrott. Elnätsavtal tecknar du enkelt genom att fylla i din adress i sökfältet längre ner på sidan.

Elhandel

Elhandelsavtalet avser kostnaden för elen du använder i din bostad. Du är fri att välja vilket elhandelsföretag du köper din el ifrån.

Är du elhandelskund hos Gävle Energi?

Flytta med elen till din nya adress här.