Bredband och IP-tv

Din fastighetsägare har valt GavleNet som bredbandsleverantör. Det innebär att du kan surfa snabbt och säkert med hastigheter upp till 1000 Mbit/s och har möjlighet till IP-tv.

Aktivera tjänster

Bredband – 100 kronor rabatt i månaden

Beställ bredband senast 30 april 2022 så får du 100 kronor rabatt på månadsavgiften i 12 månader och får ett värdebevis (värde 400 kronor) för inköp av router.

Du beställer enkelt genom att fylla i din adress i sökfältet längre ner på sidan, välj önskad hastighet och signera med BankID.

Värdebeviset skickas till dig via sms och kan användas vid inköp av valfri router hos Elon Ljud & Bild på Flanörhuset i Gävle.

Så här kommer du igång

Koppla en nätverkskabel mellan GavleNets
medieomvandlare på väggen (det rödmärkta LAN1-uttaget) och din dator. Support och felanmälan alla dagar klockan 08-22 på telefon 0771-775 775.

IP-tv

Som kund hos GavleNet har du möjlighet till IP-tv. Det innebär att du kan titta på tv via fibernätet. För mer information och beställning besök leverantörerna Svenska Cantab eller Serverado.

Snabbt

Hastigheter mellan 10-1000 Mbit/s.

Enkelt

Kostnadsfri support alla dagar mellan 8-22.

Säkert

Hög driftsäkerhet och dynamisk IP-adress.


Elnät- och elhandelsavtal

Kom ihåg att du behöver teckna avtal för elnät och elhandel innan du flyttar in i ditt nya boende. Det är viktigt att samma person står på båda avtalen.

Elnät

Gävle Energi äger och underhåller det lokala elnätet i det område där du bor. Vårt elnät är ett av Sveriges mest driftsäkra med få strömavbrott. Elnätsavtal tecknar du enkelt genom att fylla i din adress i sökfältet längre ner på sidan.

Elhandel

Elhandelsavtalet avser kostnaden för elen du använder i din bostad. Du är fri att välja vilket elhandelsföretag du köper din el ifrån.

Är du elhandelskund hos Gävle Energi?

Flytta med elen till din nya adress här.