Fler ger ännu mer – Bostadsrättsförening Guld

Om ni som bostadsrättsförening har avtal från våra fem olika affärsområden* så ingår det lite extra. Helt enkelt för att när man samlar sina energi- och bredbandslösningar är det bra för både er och för miljön. Med en smidig översikt kan vi enklare hjälpa er att effektivisera er energianvändning. Något som är bra både för plånbok och miljön.

Vill ni veta mer?

Lämna din intresseanmälan så hör vi av oss så snart som möjligt.

Intresseanmälan

Vad får ni som Bostadsrättsförening Guld?

Vad innebär fördelarna?

El som är både 100 % förnybar och 100 % lokal
Förutom att vi självklart levererar 100 % förnybar el till er kan vi även garantera att den produceras lokalt. All el ni använder, oavsett avtalsform, klassas som 100 % lokal och produceras genom vattenkraft i Gavleån och biokraft på kraftvärmeverket Johannes. Varje år kontrolleras det här av en extern revisor och ni får ett intyg att ni har 100 % förnybar och lokal el. Det innebär helt enkelt att vi stryker ursprungsgarantier från de lokala anläggningarna i samma mängd som den el ni har använt under året.

Energirapport en gång i månaden
Varje månad får ni en rapport över föreningens energianvändning mejlad till er. Få en enkel överblick, jämför med föregående år med graddagsjustering och följ utvecklingen för era fastigheter. Ett enkelt sätt att fatta energismarta beslut för att framtidssäkra föreningen.

Ännu snabbare bredband
Har ni ett GavleNet gruppavtal för er förening? För Bostadsrättsförening Guld bjuder vi på en högre hastighet på ert bredband. Riktigt snabb surf till ett bättre pris helt enkelt.

Studiebesök och inbjudan till exklusiva event
Var kommer egentligen Gävles fjärrvärme ifrån? Hur ser det ut i Gavleåns vattenkraftverk? Vad är unikt med samarbetet med BillerudKorsnäs? Som Bostadsrättsförening Guld får ni återkommande inbjudningar till studiebesök och exklusiva träffar där ni får veta mer om den energi ni har i er förening och får en chans att träffa andra föreningar.

Det här får du alltid som kund hos Gävle Energi

Personlig service

Förutom att du enkelt når oss via telefon, mejl och chatt så finns vi såklart på plats i Gävle. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

100 % förnybar energi

All vår el är 100 % förnybar. Det innebär att den kommer från källor som vatten, vind och biobränsle.

Mina Sidor

På Mina Sidor hjälper kan ni förstå och påverka er energianvändning. Följ er energianvändning, se era fakturor och mycket mer.

* Vilka tjänster behöver föreningen ha?

Har din förening fem utav de här tjänsterna är ni en Bostadsrättsförening Guld. Här är de tjänster som din förening kan ha:

  • Gruppavtal från GavleNet
  • Fjärrvärme till er fastighet
  • Elhandelsavtal för föreningen
  • Elnätsavtal
  • Löpande energitjänstavtal