Bredband och IP-tv

Din bostadsrättsförening har valt GavleNet som bredbandsleverantör. Det innebär att du kan surfa snabbt och säkert med hastigheter mellan 100 och 1000 Mbit/s och har möjlighet till IP-tv.

Aktivera tjänster

Bredband – 100 kronor rabatt i månaden

Beställ bredband under 2023 och få 100 kronor rabatt på månadsavgiften i ett helt år samt en värdecheck (värde 400 kronor) för inköp av router. Allt till ett värde av 1 600 kronor.

Du beställer enkelt genom att fylla i din adress i sökfältet längre ner på sidan, välj önskad hastighet och signera med BankID.

Värdechecken skickas till dig via sms och kan användas vid inköp av valfri router hos Elon Ljud & Bild på Flanörhuset i Gävle.

Så här kommer du igång

Koppla en nätverkskabel mellan GavleNets
medieomvandlare i mediaskåpet på väggen (det rödmärkta LAN1-uttaget) och din dator eller router. Support och felanmälan alla dagar klockan 08-22 på telefon 0771-775 775.

IP-tv

Som kund hos GavleNet har du möjlighet till IP-tv. Det innebär att du kan titta på tv via fibernätet. För mer information och beställning besök leverantörerna Svenska Cantab/Sappa eller Kalejdo.

Snabbt

Hastigheter mellan 100-1000 Mbit/s.

Enkelt

Kostnadsfri support alla dagar mellan 8-22.

Säkert

Hög driftsäkerhet och dynamisk IP-adress.


Elnät- och elhandelsavtal

Kom ihåg att du behöver teckna avtal för elnät och elhandel innan du flyttar in i ditt nya boende. Det är viktigt att samma person står på båda avtalen.

Elnät

Gävle Energi äger och underhåller det lokala elnätet i det område där du bor. Vårt elnät är ett av Sveriges mest driftsäkra med få strömavbrott. Elnätsavtal tecknar du enkelt genom att fylla i din adress i sökfältet längre ner på sidan.

Elhandel

Elhandelsavtalet avser kostnaden för elen du använder i din bostad. Som kund hos Gävle Energi får du:

  • 100 % förnybar energi
  • Personlig service – ring, chatta, mejla eller kom förbi
  • Inga dolda avgifter
  • Lokalt engagemang

Skriv in din adress längre ner på sidan och hitta ett elhandelsavtal som passar dig.

Är du elhandelskund hos Gävle Energi?

Flytta med elen till din nya adress här.