Nytt utseende i appen

Nu har vi lanserat en ny hemvy i appen som gör det möjligt för våra användare att anpassa den efter egna önskemål och behov.

Whats new?

Vi har, tillsammans med vår leverantör, byggt om hemvyn i Gävle Energi-appen baserad på feedback från våra kunder. Utöver nya och smidiga funktioner har även färg och form fått ett lyft.

Favoriter

En ny funktion är att du kan välja egna favoriter där du får en snabb överblick över det som intresserar just dig. Favoritutbudet innehåller bland annat olika visualiseringar av Spotpriser, månadsinformation, fakturor, väder och realtidsdata för dina smarta hem-prylar.

Genvägar och Mer från oss

Under genvägar har vi lyft fram sådant som rör dina avtal och tjänster. Du har snabb åtkomst till exempelvis historisk energianvändning, elbilsladdning och solproduktion. Du kan även hantera dina tjänster såsom att förnya elavtal, byta hastighet på bredbandet eller göra en flyttanmälan på ett snabbare sätt. Mer information om alla funktioner i appen kan du läsa om på gavleenergi.se/app.

What comes next?

Fler nya favoriter kommer att dyka upp efter hand. Vi tar tacksamt emot feedback från våra kunder på favoriter som saknas. Nästa steg i utvecklingen av appen är att uppdatera de andra vyerna.

Har du inte laddat ner appen än? Passa på och gör det redan idag! Du hittar den genom att söka efter Gävle Energi i AppStore och GooglePlay och loggar enkelt in med BankID.

Publicerades den 19 juni, 2023.